vrijdag 7 augustus 2015

De smartphone is de grootste vijand van sperma productie

Wat kun je beter vermijden om je sperma te verbeteren

Misschien is het niet een kwestie van wat je moet eten of gebruiken om de kwantiteit en kwaliteit van  je sperma te vermenigvuldigen maar gewoon een kwestie van, voor ogen zien wat je eigenlijk moet vermijden om de kwantiteit en kwaliteit van je sperma te verbeteren.

Ongeveer 70 jaar geleden was roken beschouwd als een gezonde bezigheid. Tja, het klinkt gek maar er werd beweerd dat roken hielp tegen bepaalde kwalen vooral gerelateerd met de longen.

Ze hebben er 50 jaren over gedaan om vast te kunnen stellen dat roken eigenlijk schadelijk was. Wetenschappers blijven beweren dat smartphones vrij veilig zijn. Ze geven wel toe dat ze kanker veroorzakend zijn en ze plaatsen smartphones in het kader van andere schadelijke stoffen zoals c02 uittocht en dergelijke.

We hebben tablets en smartphones sinds kort geleden in vergelijking met commerciĆ«le tabac.  Hoewel de bewijzen van de schadelijkheid van de gsm voldoende zijn om zich ervan te schrikken, de koppen van de kranten vertellen er weinig over want het kan interessanter zijn om even te laten zien in welke hoek van de wereld is Justin Bieber aan het pissen of welke de nieuwste record van Rihanna is.


Het is verontrustend om te komen te weten dat de blootstelling aan smartphones schade aan je zaad en je hersens kan toe brengen.

Wat te doen als je niet zonder een mobiele kan en toe vruchtbaar wil blijven


  • Gebruikt altijd je oortjes.
  • Slaap nooit naast je mobiele.
  • draag je mobiele nooit in je broekzak of klem aan je onderbroek.
  • bel alleen als je goede ontvangst heb.(Bij zwakke ontvangst de magnetische veld van je mobiele wordt groter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten