dinsdag 4 augustus 2015

Hoe weet je wat vrouwen lekker vinden in bed?


Een van de meest voorkomende fouten die mannen maken is het denken dat ze weten wat vrouwen leuk en lekker vinden alleen omdat het voor hun ook lekker is en lekker aanvoelt.


Hoe kun je je afstemmen op vrouwen en weten wat ze lekker vinden op seksgebied?


Ten allereerste moet je goed opletten. Als je naar echte amateur pornofilmpjes kunt kijken, doet dat dan op een leerzame manier door special aandacht te schenken aan de vrouw vooral als zij de controle over de situatie heeft.

Valt het je niet op dat als een vrouw de lul van een man gaat rijden dat zij niet in een keer begin met op en neer bewegingen maar  dat ze gewoon je lul malt als het ware?
Nou, wat zij precies probeert te doen is gewoon haar G-spot te wrijven en dat krijgt zij niet voor elkaar door op en neer te gaan. Het maakt niet uit hoe groot je lul is als je het niet goed richt dan heb je er niets aan, dan kun je net zo goed een klein piemeltje hebben.


Mannen klagen vaak over vroegtijdig klaarkomen maar is dat zo?

Nou,  het kan zo zijn dat zij gewoon niet snel genoeg klaarkomt waardoor de man eigenlijk niet te vroeg klaarkomt maar zij doet er gewoon te lang over om klaar te komen.
Mannen, you jullie nodig hebben is gewoon de focus te veranderen, probeer je stijve niet lang te houden maar in plaats daarvan zorg er voor dat je vriendin meerdere malen is klaar gekomen voordat jij klaar komt. Kijk het is allemaal relatief, wat is snel klaarkomen?
snel? ten opzichte van wie of wat?.
Als je focus in het lang standhouden blijf houden zul je in jezelf keren met misschien mantras of ademhalingsoefeningen waardoor je vergeet wat je moet doen om haar klaar te laten komen.


De juiste stand?


Ik ga hier geen standjes noemen maar gewoon uitleggen wat de principes van die standjes zijn zo dat je gewoon creatief kan zijn en ervoor kan zorgen dat jij de juiste knopjes bij de vrouw kan bedienen en haar laten klaarkomen meerdere malen voordat jij zelf klaar komt.

Het principe: Denkt aan de navel. Ga nou je piemel niet zitten wrijven tegen de navel aan want dat is de bedoeling niet. Het is heel simpel , je douwt je lul er maar in maar eenmaal binnen richt je je lul naar de navel toe, Gebruikt daarbij je verbeelding en creativiteit. Leg kussens onder haar billen of rug zodanig dat haar ingang schuin zit waardoor je gemakkelijker kan wrijven op de G-spot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten